Training

Veel naar voetbal kijken, maakt je nog geen goede speler. Beter word je door te oefenen. Veel en vaak trainen dus. Dat is vanzelfsprekend in de sportwereld. Maar ook je professionele communicatie is ‘trainbaar’. Dus als je in jouw werk veel met anderen in contact bent, moet je jouw communicatievaardigheden blijven trainen. Gelukkig zijn er methodieken die je helpen om jouw communicatie te verbeteren. NLP en de Transactionele Analyse bijvoorbeeld. Ik geef een op maat gemaakte training. Daarin gaan we samen kijken hoe jij ‘in contact bent’ met anderen. Daarnaast leer je hoe jij een gesprek kunt beïnvloeden door verschillende technieken te gebruiken.

In kleine groepen ga je aan de slag met jezelf en elkaar. De trainingen zijn praktijkgericht. We besteden veel tijd aan oefenen. Want je leert het beste door te doen. We zorgen voor ontspanning en plezier. Beide belangrijke voorwaarden om te leren. Voorbeelden van trainingen zijn:
  • Persoonlijk leiderschap
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Het voeren van POP-gesprekken
  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren

Intervisie

Even pas op de plaats. Rustig stilstaan bij zaken die je bezighouden. Verdiepen, feedback geven en ontvangen. In de waan van de dag is daar te weinig tijd voor. Daarom kiezen steeds meer teams voor intervisie.

Colinda heeft twee teamdagen als voorbereiding op de overname van een organisatie begeleid. Ze begrijpt wat er moet gebeuren, waar de gevoelige punten liggen, maar ook dat deze aangehaald moeten worden voor een goede start. Ze geeft adviezen hoe dit op een goede en respectvolle manier gedaan kan worden. Bij Colinda krijg je antwoord op de vragen: wat betekent dit voor de mensen en wat doet dit met de mensen.

Cynthia, HR manager Compass

Aan de slag met deskundigheidsbevordering?

In kleine groepen ga je aan de slag met jezelf en elkaar. De trainingen zijn praktijkgericht. We besteden veel tijd aan oefenen. Want je leert het beste door te doen. We zorgen voor ontspanning en plezier. Beide belangrijke voorwaarden om te leren.

Aanmelden