Beeldcoaching

Doe ik dat? Een beeld zegt meer dan 1000 woorden … Daarom is het heel leerzaam om video-opnamen van jezelf of het team terug te zien. Bijvoorbeeld van een werk- of trainingssituatie. Want wie heeft er nou geen blinde vlek? Als een collega feedback geeft, schieten we vaak in de verdediging. Als je feedback geeft aan jezelf, kan dit niet.

Als onderdeel van training, team coaching of coaching on the job maak ik korte video-opnamen van een praktijksituatie. Geen rollenspel dus. Juist echte interactie op de werkvloer. De beelden kijken we samen terug. Houding, uitstraling en ‘dat wat je zegt en doet’ wordt zichtbaar. De beelden geven je inzicht en mogelijkheden om het anders te doen. 

Ik vond het spannend om naar mijn eigen handelen te kijken én dit te bespreken. Colinda doet dit op een respectvolle manier. Ze liet mij denken en onderzoeken wat goed was en wat beter kon. De tweede keer heeft zelfs mijn manager meegekeken. Ik zag dat ik tijdens het teamoverleg veel meer focus had op de structuur.

Anoniem

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem gerust contact op, ik ga graag met je in gesprek.

Voor meer informatie over mijn ervaring, deskundigheid en scholing vind je op mijn LinkedIn of kan je bellen: 06 42 89 33 20

Aanmelden