Over mij

Ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin in het hart van Rotterdam. Na de oorlog was ‘niet lullen maar poetsen’ nodig om de wederopbouw van Rotterdam op gang te krijgen. Soms moet je ‘praten’ en soms moet je ‘doen’. Als kind voelde ik al aan dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Taal en emoties zijn niet altijd in overeenstemming met het gedrag dat mensen laten zien. Dat fascineerde me. Door die nieuwsgierigheid heb ik hier mijn werk van gemaakt.

Verbinding met de ander

Ik zoek altijd verbinding. Als echtgenote, moeder, dochter en zus. Maar ook als trainer, vriendin en collega. Hele verschillende rollen, met andere verwachtingen. Toch probeer ik steeds weer hetzelfde: verbinding zoeken met de ander. Dat is namelijk in iedere relatie het allerbelangrijkst.

Mensen en hun verhalen intrigeren mij. De ruwheid, motivatie en passie raken mij iedere keer weer. Maar ook de irritatie, frustratie en knelpunten die mensen belemmeren om te groeien. Ieder mens ontwikkelt zicht door zijn persoonlijke geschiedenis en unieke kwaliteiten. Wat mijn kwaliteit is?
Mensen zien in hun kern, luisteren naar wat écht gezegd wordt. Of juist naar wat niet wordt gezegd …

Colinda heeft mij rust en inzicht gegeven en de chaos in mijn hoofd weer hanteerbaar gemaakt.

Deelnemer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem gerust contact op, ik ga graag met je in gesprek.

Voor meer informatie over mijn ervaring, deskundigheid en scholing vind je op mijn LinkedIn of kan je bellen: 06 42 89 33 20

Aanmelden