Levensloopcoaching

Er komt nogal wat voorbij in je leven. Je gaat continu nieuwe relaties aan. Je moet keuzes maken, bijvoorbeeld voor studie of werk. Uiteindelijk sticht je misschien wel een gezin. En wat denk je van het verlies van dierbaren? Je krijgt veel goedbedoelde adviezen van de mensen om je heen.

Toch wordt het hier niet altijd makkelijker van. Dan is het fijn om je verhaal te doen bij iemand die je niet kent. Die gewoon luistert en zaken inzichtelijk maakt. Zo krijg jij het gevoel dat je beter in staat bent om moeilijke keuzes te maken.

Een greep uit de coachingsonderwerpen

  • Je bent enthousiast aan een studie begonnen, toch voel je je niet blij
  • Je twijfelt of je nog wel in de goeie relatie zit
  • Je hebt een samengesteld gezin en van alle kanten wordt er aan je getrokken
  • Je bent een dierbare verloren en wilt anderen niet steeds belasten met jouw verdriet
  • Je drempelvrees, bescheidenheid, schuldgevoel, schaamte en al die dingen die ons weerhouden om in beweging te komen, zitten je in de weg.

Coaching bij Colinda voelde als thuiskomen. Na verschillende keren contact met hulpverleners vanuit het GGZ, die zeker nét zo goed mijn problemen zagen, kwam ik bij Colinda terecht. Het grote verschil is dat Colinda niet alleen mijn problemen zag, zij zag ook mij, als persoon. En ik voelde me gehoord. Het mooiste dat Colinda mij heeft gegeven is zelfvertrouwen, want veel antwoorden en oplossingen draag je al bij je en Colinda kan je ontzettend goed begeleiden om deze te vinden. Het vergt moed om je open te stellen tegenover een onbekende. Maar dit is geen moment een probleem geweest, vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en hebben wij grote stappen mogen zetten, waardoor ik sneller dan verwacht kan zeggen: ik ben terug en sterker dan ooit! Dank je wel hiervoor!

Denise

De coaching heeft mij veel inzicht gegeven in mijn verleden. Zo heb ik dit een plekje kunnen geven. Ik weet nu hoe ik als persoon op deze wereld sta en kan dingen nu beter relativeren. Ik ben sterker geworden als persoon. Bedankt, Colinda.

Anoniem

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem gerust contact op, ik ga graag met je in gesprek.

Voor meer informatie over mijn ervaring, deskundigheid en scholing vind je op mijn LinkedIn of kan je bellen: 06 42 89 33 20

Aanmelden