Coaching voor professionals

Of je nu een starter bent, of ervaren in jouw vakgebied: coaching helpt altijd in je ontwikkeling. Door gewoon even pas op de plaats te maken. Van daaruit ga je inzoomen op jouw rol.

Het initiatief voor coaching kan bij jou liggen. Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen bijvoorbeeld. Maar ook je leidinggevende kan vinden dat er iets bijgeschaafd moet worden. Als uitkomst van een POP- of functioneringsgesprek bijvoorbeeld.

Voorbeelden van coachvragen

  • Hoe ga ik om met alle veranderingen in mijn werk?
  • Hoe kan ik als leidinggevende informeel met collega’s omgaan en toch gezag houden?
  • Hoe kan ik mijn grenzen aangeven? En wat zijn goede manieren om met weerstand bij medewerkers om te gaan? Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen en zelfkennis?
  • Waarom word ik zo snel geraakt door feedback? Wat kan ik doen om minder snel de verantwoordelijkheid over te nemen?

Met de Coaching Monitor krijgen coaches, coachees en opdrachtgevers meer inzicht in de effectiviteit van coachtrajecten. Bekijk het filmpje hierover.

 

 

Ik wil je hartelijk bedanken voor alle inzichten en de tijd die je hebt genomen om mij weer een stapje verder te helpenIk vond de coaching sessies erg verhelderend en het heeft mij echt geholpen om een stapje dichter bij mezelf te komen, nogmaals dank hiervoor.

Mariska

Groei, loslaten en beweging zijn de rode draad. Voor mezelf kiezen, dingen loslaten. En vooral ervaren wat voor moois ervoor terugkomt.

Anoniem

Ik luister meer naar anderen, maar ook meer naar mezelf. Ik heb geleerd dat ik mezelf kwetsbaar kan opstellen en dat dit geen zwakte is. Ik heb ook veel meer inzicht in mijn eigen gedrag gekregen. Zo kan ik vaker geluksmomenten ervaren.

Wilma

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem gerust contact op, ik ga graag met je in gesprek.

Voor meer informatie over mijn ervaring, deskundigheid en scholing vind je op mijn LinkedIn of kan je bellen: 06 42 89 33 20

Aanmelden