Organisatieopstelling

Een organisatieopstelling kan verrassend zijn en een goede aanvulling om te kijken naar de organisatie of het team. Het is een krachtig instrument om in korte tijd complexe informatie inzichtelijk te maken. Deze informatie kan waardevol zijn en nieuwe, effectievere inzichten en vervolgstappen opleveren.

Een organisatieopstelling is een onderzoeksmethode die gebaseerd is op het systeemdenken. Oorspronkelijk werd het toegepast om familiesystemen (rangschikking van familieleden) te onderzoeken, maar tegenwoordig wordt deze werkwijze ook ingezet op verhoudingen binnen organisaties en teams. Deze manier van onderzoeken wordt voornamelijk gebruikt om hardnekkige organisatievraagstukken of knelpunten te doorgronden.

Aanbod organisatieopstelling

Als coach en trainer kan ik een organisatieopstelling begeleiden als onderdeel van een training of coaching, of als dag(deel) workshop voor organisaties.

Tevens ben ik als gastdocent verbonden aan De Bewustzijnsfabriek waar de opleiding Systemisch Coachen en workshops worden aangeboden.

Contact

Neem gerust contact op, ik ga graag met je in gesprek.

Voor meer informatie over mijn ervaring, deskundigheid en scholing vind je op mijn LinkedIn of kan je bellen: 06 42 89 33 20

Aanmelden